Telephelyfejlesztési pályázat Pest megye

2018. április 6-án a nemzetgazdasági tárca meghirdette a „Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című Pályázati Kiírást 4,5 milliárd forintos keretösszeggel.

A Pest megyei kkv-k telephelyfeltételeinek javítását támogató pályázati kiírás célja a helyi vállalkozások üzleti környezetének a javítása. A pályázat keretében lehetővé válik a Pest megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások meglévő telephelyeinek átalakítása, modernizációja és bővítése, illetve a nem megfelelő telephelyek kiváltása új telephely, vagy új épület építésével. A pályázat keretében minimum 20 és maximum 100 millió forint értékű támogatás igénylésére van lehetőség. Önállóan nem támogatható tevékenységként kapcsolódó eszközbeszerzés, megújuló energiaforrás beszerzése, bemutatóterem vagy iroda építése, belső parkolók kialakítása is megengedett.

A „Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című pályázati kiírásra a támogatási kérelmeket 2018. május 21-én reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók.

Részletekért kérjen személyes konzultációt!