Finanszírozás

A mai gazdaságban számtalan lehetőség nyílik a hazai mikor-, kis-, és középvállalkozások számára, hogy cégüket fejlesszék. A kedvező feltételekkel kínált hitelek, a soha eddig nem látott mértékű európai uniós források, startup tőkealapok és más kockázati tőkealapok biztosítják a finanszírozást.

Azonban tőkéhez jutni nem könnyű!

Munkánk során számos céggel találkoztunk, akik a korábbi működésükben elkövetett hiányosságok, hibák miatt nem jutnak forráshoz. Legtöbbször ezek számviteli problémák, mellyel a cégvezető a hiteligény vagy pályázati minősítés során szembesül, elutasítást kap. A pénzintézetek belső szabályzata miatt az okok nem ismertek. Gátat szabhat a fejlesztésnek a nem megfelelő cégműködés, stratégia hiánya. A tőkealapok pedig még a pénzintézeteknél és szigorúbb minősítést, átvilágítást és precíz tervezést kívánnak.

A PEXITUM tanácsadó iroda egy olyan vállalkozásfejlesztő szolgáltatás-portfóliót állított össze, mely esélyt ad vállalkozásának, hogy tőkéhez jusson, a fejlesztés ellenőrzött keretek között valósuljon meg, és a fejlődés folyamatos és fenntartható legyen.

A kínált szolgáltatások egyenként is megoldást nyújtanak számos a KKV szektorban ismert problémára, ám általánosságban kijelenthető, hogy a probléma elhárításán túl, mérhető, kimutatható, pozitív eredményt hoznak.