Projektmenedzsment

Cégünk a tervezéstől kezdve a tanácsadáson át, egészen a tényleges megvalósításig teljes körű szolgáltatásokat kínál tervezési, előkészítési és projektmenedzsmenti megbízások terén is.

Sikerünk kulcsa, hogy a hatékony működéshez megfelelő háttér lehetővé teszi, a szó szoros értelmében vett valódi együttműködést megbízóinkkal. Ügyfeleink elégedettsége azon a személyes jó kapcsolaton, és körültekintő munkavégzésen múlik, ami a csapat tagjainak személyes értéke is egyben.
Megbízásaink során vállaljuk, a projekt időtartama alatt felmerülő erőforrásigények szervezését, illetve azok irányítását. Ezen folyamatok célja, hogy az erőforrások által végzett munka eredményeként egy adott idő- és költségkereten belül sikeresen teljesüljenek a projekt céljai.
A pályázat vagy financiális igények határidőre történő benyújtását követően, és a forrás sikeres bevonása esetén kerül sor a projekt lebonyolítására, azaz a tevékenység elvégzésére.
Ennek keretében együttműködve a megbízóval, támogatási szerződésben megfogalmazott keretek között eleget teszünk monitoring, jelentés-készítési, pénzügyi elszámolási és egyéb kötelezettségeinek teljesítésében, valamint a projekt megvalósítását követően közreműködünk a végső elszámolás elkészítésében.

Célunk az, hogy finanszírozási és a projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében, az igényeihez leginkább illeszkedő megoldás-csomagot tudjunk nyújtani Önnek, így a projekttel kapcsolatos alaptevékenységek elvégzésén túl igény szerint választható, kiegészítő feladatok ellátásra is vállalkozunk.