Vállalkozásfejlesztés

Tapasztalatunk szerint a vállalkozások több, mint 70 %-a válik sikeres vállalkozássá egy üzleti mentorfolyamat eredményeképpen, míg tapasztalt mentor(ok) iránymutatása, támogatása nélkül ez a sikerességi hányados csupán 30 % körüli.

A vállalkozásfejlesztési mentorálási folyamat, egy olyan együttműködési keret mentor és mentorált között, ami egyéni, személyre szabott támogatást nyújt egy induló vállalkozás felépítéséhez, működtetéséhez az ötlettől a célig, az „álmodozástól” az üzleti tervig, illetve azon jóval túl, az üzemszerű működtetésig.

Hogyan állhat útjában a nem megfelelő belső működés a fejlődésnek és/vagy fejlesztésnek?

A hibás folyamatok kárt okoznak! Ez jelentkezhet hatékonyság-vesztésben, megnövekedett munkaidőben, vagy akár plusz költségekben. Bármelyik eset is áll fent, ha a fejlesztés érinti az adott folyamatot, akkor valószínű, hogy a kívánt fejlesztés nem éri el a kívánt eredményt. A Szervezetfejlesztés célja a fenttartható fejlődés alapjainak megteremtése.

Amennyiben az Ön vállalkozásában is van olyan folyamat, mely eltér az optimálistól, akkor érdemes átfogó felmérést kérnie. Mindezt cégünk elvégzi és érthető, gyors megoldási javaslattal él.